+31 (0)6 205 394 60 info@doorswideopen.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Veel gestelde vragen

Mocht jouw vraag er niet bij staan neem dan contact met ons op!

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 869 niet laden

Ja, de stichting heeft een ANBI-status. Uw gift is dus aftrekbaar van de belasting.

Doors Wide Open is bedoeld voor inwoners van de Hof van Twente die financiële problemen hebben, moeite hebben met zichzelf te voorzien van voedsel en kleding, en open staan voor aanvaarding van hulp.

Wij ontvangen opbrengsten uit de winkel en projecten. Daarnaast zijn wij afhankelijk van donaties en sponsorgelden. Alle opbrengsten gaan rechtstreeks naar de hulpverlening.

U kunt bij Doors Wide Open in vertrouwen uw verhaal kwijt. Samen zoeken we naar een oplossing voor uw problemen. Indien nodig kunnen we u direct van een voedselpakket of kleding voorzien.

Doors Wide Open is er voor iedereen. De enige voorwaarde die wij stellen is dat u open staat  voor advies en begeleiding.

Ieder mens heeft zijn talenten. Neem contact met ons op en dan kijken we samen hoe we uw talent in kunnen zetten bij Doors Wide Open.

Sponsoring kan op verschillende manieren. Van het doneren van financiële middelen tot en met het leveren van diensten en materialen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Seine Braakman, voorzitter.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldingsformulier op deze website. Wij nemen daarna binnen 24 uur contact met u op.

De winkel is bedoeld om inkomsten te genereren voor de hulpverlening die wij bieden. Wij verkopen er eigentijdse cadeau- en woonartikelen. Met uw aankoop in de winkel steunt u direct de hulpverlening.

Het eerste gesprek vindt plaats met een van onze hulpverleners. Natuurlijk behandelen wij uw aanvraag in vertrouwen. U krijgt een vast contactpersoon binnen de organisatie toegewezen.

Hulp nodig?

Schaam u niet! Neem direct contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een 100% vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig met u te bespreken!

Klik voor voor ons contactformulier!

Nieuws

Zoeken

Like ons @Facebook

  • Partner MarkT-DEsign
  • Partner Innobrands
  • Buro VH
  • Letters van Loes