+31 (0)6 205 394 60 info@doorswideopen.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Hofjongeren

Nieuwe Hofjongeren club

Stichting Doors Wide Open gaat op 20 oktober officieel van start met een nieuwe Jongeren organisatie in de Hof van Twente. Na veel onderzoek en overleg is dit idee van de grond gekomen en is er inmiddels een eigen bestuur van jongeren die bestaat uit 8 personen en 2 bestuursleden van Doors Wide Open.

De Jongeren vanaf 13 t/m 23 jaar willen vooral sociaal maatschappelijk aan het werk in de Hof van Twente. Zo worden diverse eenmalige maar ook terugkerende projecten opgezet en uitgevoerd door de jongeren ieder met inbreng van zijn eigen talent en interesses zo willen ook zij maatschappelijk betrokken zijn en er met elkaar voor elkaar zijn. Als proef zijn ze al aan de slag gegaan om voorbeelden te geven van hun plan, zo zijn enkele meiden van 18 jaar een dag naar de dierentuin in Nordhorn geweest met 4 “eenzame “ ouderen met een busje van Doors Wide Open. Verder wordt er gewerkt aan een renovatie van een caravan die op een camping geplaatst worden en waar gezinnen die door omstandigheden al jaren niet op vakantie hebben kunnen gaan een weekje Gratis welverdiende rust aangeboden. Zo zullen er diverse projecten volgen zoals bv ondersteuning bij werkzaamheden in en rondom het huis bij mensen die dit even zelf niet kunnen. Reparaties van fietsen e.d. een sportmiddag voor kinderen van de voedselbank of een bingo in een verzorgingstehuis. Naast de projecten zullen de jongeren ook enkele keren per jaar samenkomen op verschillende locaties in de Hof voor een gewoon gezellige avond.

Op 20 oktober is er een Talentendag in samenwerking met o.a. de Waerdenborch school waar de jongeren hun talent kenbaar kunnen maken, kunnen laten zien en in elkaar gaan ontdekken. Hier kan men dan voor verschillende projecten in schrijven om bij te dragen. Het avond programma is een groot festival op sportpark Heeckeren waar onder anderen StukTV te gast zal zijn met een DJ show.

Lidmaatschap is Gratis en je kunt je aanmelden via hofjongeren@gmail.com als jij ook mee wilt doen met de nieuwe club.

Hulp nodig?

Schaam u niet! Neem direct contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een 100% vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig met u te bespreken!

Klik voor voor ons contactformulier!

Nieuws

Zoeken

Like ons @Facebook

  • Partner MarkT-DEsign
  • Partner Innobrands
  • Buro VH
  • Letters van Loes