+31 (0)6 205 394 60 info@doorswideopen.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Laatste nieuws

Al het laatste nieuws omtrent onze stichting

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 869 niet laden

28 maart: The Passion in Goor

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
28 maart aanvang 18.15 uur De Reggehof Goor onze eigen en nieuwe uitvoering van The New Passion Goor.
Lopen met het kruis door Goor langs diverse muzikale punten met verschillende genres muziek. Met o.a. Goors Mannenkoor, Kinderkoor de PeePeetjes, Popkoor Sosjaal, Joke van Reen, All 4 One Gospel groep, Beau Alberts en Elske Brouwer
 
Verder ook te zien Elske de Wall bekend van de Passion van Tv in 2017 als Maria en Zandkunstenaar Gert van der Vijver van NPO 3.
Karim Landoulsi is de spreker. 
 
Na een uur buiten in het centrum gaat de voorstelling verder binnen in de Reggehof.
 
Het is aan te raden mee te lopen met het kruis om zo de gehele opbouw in het verhaal mee te maken, deze staat in het teken van verlossing.
Thema : Pasen ook voor jou " dus niet het paasverhaal zoals in de TV uitvoering te zien is.
 
Voor verdere info volg : http://www.facebook/depassiegoor 
 
of bel : 06-20539460
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
28 februari gaan de hofjongeren een dagje uit met ouderen naar museum Memory in Nijverdal, u kunt zich hier voor opgeven onder nummer : 06-20539460 of via hofjongeren@gmail.com Wij gaan met kleine busjes met begeleiding U wordt thuis opgehaald en er wordt een kop koffie gedronken in de Huiskamer in Goor en hier wordt na het museum bezoek weer afgesloten met een diner.
 
Dit alles wordt Gratis aangeboden.

Zaterdag 20 okt: Hofdance 2017

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Zaterdag 20 oktober is het Hofdance festival.

We starten om 17.00 uur. Entree is in de V.V.K. €7,50 - aan de kasse €10,-

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Persbericht

Stichting Doors Wide Open is zeer vereerd met een toekenning van het Oranjefonds ten hoogte € 15.200 voor twee projecten.
Voor het project de uitbreiding van dagbesteding het Rustpunt in Markelo waar naast de vaste gasten ook steeds meer vluchtelingen gebruik van maken is een bedrag van € 6.500 toegekend. Het project heeft een totaal kostenpost voor het eerst jaar van € 13.000 voor huur, aanschaf materialen en gereedschappen, uitbreiding aardappelland, waterpomp e.d. Door deze investering kan het aantal dagen en gebruikers fors uitgebreid worden. Voor de Statushouders is het een mooie manier van inburgering, taalkennis verrijking en kan men zelf op die manier ook maatschappelijk een bijdrage leveren.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Houdbare levensmiddelen die niet gebruikt worden met minimaal

1 maand houdbaarheidsdatum kunnen vanaf 18 Januari het gehele jaar door gebracht worden bij het inzamelpunt in de winkel van Doors Wide Open aan de Grotestraat 103 in Goor.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
De stichting Doors Wide Open start in oktober met een locatie voor kleinschalige dagbesteding in het buurtschap Kerspel Goor, net buiten Goor. De stichting heeft een huis met garagesen een moestuin gehuurd aan de weg tussen Goor en Hengevelde waar mensen aan het werk kunnen die onder de armoedegrens leven en zijn aangesloten bij Doors Wide Open. Op dit moment worden er 32 gezinnen geholpen. “Daar zitten mensen bij die bijvoorbeeld fietsen of witgoed kunnen repareren of die handig zijn in de tuin. Die laten we dan klusjes opknappen voor anderen die bij ons aangesloten zijn.” zegt initiatiefnemer Seine Braakman. “Daarnaast brengt het mensen bij elkaar die vanwege geldgebrek toch vaak in een isolement leven.” De huur wordt betaald uit giften vandonateurs, de opbrengsten uit vervoersprojecten en de revenuën van de winkel in Goorse stadshart.

Actie weekendvervoer.nl

Beoordeel dit item
(1 Stem)

Doneer aan Doors Wide Open en ontvang een gratis vervoer in het weekend!

Zie poster m.b.t. voorwaarden en meer info.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Höfteballooning is een jaarlijks terugkerend evenement in Hof van TWENTE. Ballonspektakel, uniek voor de regio!
 
U kunt niet alleen genieten van de vele heteluchtballonnen die tijdens de Höfteballooning opstijgen, maar eveneens van verschillende luchtvaartdisciplines. Paramoteurs, modelballonnen en modelvliegtuigen.
 
Tegen 22.00 uur gaat het bekende lichtfestijn Glow in the Dark van start. Lichtgevende ballonnen kleuren deze avond de lucht. Met vlammen en bijpassende muziek belooft het weer een spectaculair schouwspel te worden, waar jaarlijks honderden mensen op af komen.
 
Kortom een spectaculair evenement dat u gezien móet hebben!
 
Meevaren?
 
Aanschouw het prachtige landschap van Hof van Twente eens vanuit de lucht, laat je in een luchtballon meevaren op de wind en maak zo een bijzondere reis over adembenemende Twentse vergezichten. Meld je nu aan voor een unieke ervaring en vaar op 16 september 2016 met vrienden, collega’s of zakelijke relaties mee tijdens de zevende editie van de Höfteballooning .
 
Ballonvaart p/p: € 145,00. Dit bedrag is inclusief:
 
 
 
Koffie / thee en krentenwegge bij aankomst
 
Luchtballonvaart inclusief verzekering.
 
Transfer terug naar de opstijgplaats.
 
Champagnedoop na afloop.
 
Luchtcertificaat ter herinnering aan de ballonvaart.
 
Uitnodiging voor de uitreiking van de certificaten waarbij u - op onze kosten - geniet van een hapje en een drankje.
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Doors wide open is gestart met een eigen donatie marktplaats, u kunt hier spullen of diensten te koop aanbieden en de opbrengst doneren aan doors wide open.

20 % van de opbrengst wordt gedoneerd aan de deelnemende sportverenigingen in de hof van twente, zij gaan dit om hun eigen manier inzetten en besteden aan gezinnen die in stille armoede leven.

kijk snel op www.donatiemarktplaats.nl

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De winkel in Goor is afgelopen week compleet opnieuw ingericht met een nieuwe vloer en styling. Ook weer een mooi nieuw assortiment toegevoegd met onder anderen kraamcadeautjes en een nieuwe serie keramiek.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Goed nieuws, m.i.v. Dinsdag 18 Augustus opent de Stichting Doors Wide Open een winkel in woondecoraties en cadeauartikelen in het centrum van Markelo als shop in shop voor in bloemen winkel Jasmijn.

Wij zijn blij dat Robin Vermaat van de Jasmijn ons de mogelijkheid heeft gegeven om ons te vestigen in Markelo, Robin wil zich 100 % gaan richten op de verkoop van Bloemen en Planten ook vond ze het belangrijk om sociaal maatschappelijk be...trokken te zijn en kon zich goed vinden in het werk van de stichting en wil op deze manier de stille armoede ook een hand toe reiken door Doors Wide open de ruimte aan te bieden.

Op dit moment ondersteund de stichting 12 gezinnen met een team van ongeveer 14 vrijwilligers en zat hiermee met de huidige inkomsten een beetje aan zijn grens met het aantal te helpen gezinnen maar kan door deze vestiging in Markelo waarschijnlijk zo’n 10 gezinnen meer helpen dan nu. De werkwijze van de stichting spreekt de mensen erg aan waardoor de drempel voor hulpvraag lager wordt en de mensen zich eerder melden voor hulp.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Doors Wide Open heeft gisteren tijdens een burgerpitch voor burger initiatieven de publieksprijs gewonnen. Na een voorronde met 22 deelnemers werd Doors Wide Open en nog 5 andere burger initiatieven uitgenodigd om zicht te presenteren voor een Jury en publiek in de statenzaal in het provincie overijssel.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

De winnaars van de sjoelwedstrijd van 2e paasdag zijn bekend :

  1. prijs : Maud Elbert
  2. prijs : Kim Veldman
  3. prijs : Jilz Drenten

Wij feliciteren de winnaars met hun prijzen.

Wij danken iedereen voor het meespelen, zo hebben jullie ook een bijdrage kunnen leveren

aan het dagje uit voor de kinderen van de voedselbank.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

In november en december hebben wij geld ingezameld voor een dagje uit voor deze kinderen. Deze wordt gehouden op maandag 6 juli a.s. op het GFC Terrein en in Sporthal de Mossendam. De dag zal staan in het teken van sport, spel en entertainment. Verdere info volgt de komende weken.

Beoordeel dit item
(0 stemmen)

U kunt zich hier voor aanmelden, u wordt dan op vrijdag middag met een busje opgehaald en gaat samen met enkele vrijwilligers naar de Jumbo in Goor. De Vrijwilligers kunnen u helpen met het doen van boodschappen, tevens ontvangt u een gratis kopje koffie met iets lekkers erbij van Jumbo. Wij brengen u nadien weer thuis met de boodschappen, u betaald hier een vergoeding voor van € 5.00 per keer. De € 5.00 is rechtstreeks voor de hulpverlening bij Doors Wide Open. De service is bestemd voor inwoners van Goor, u kunt zich aanmelden via het contact formulier.

Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Delden – Bij het reclamebureau Buro VH in Delden sluiten ze vandaag de werkweek niet af met een vrijdagmiddagborrel, maar wordt er flink overgewerkt. Tot maar liefst 2.00 uur vannacht werkt een speciaal hiervoor samengesteld creatief team aan een aanvraag die door de Hof van Twentse Uitdaging is aangenomen. Het team neemt hiermee deel aan de internationale actie “8 Uur overwerken voor het Goede Doel”.

Hulp nodig?

Schaam u niet! Neem direct contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een 100% vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig met u te bespreken!

Klik voor voor ons contactformulier!

Nieuws

Zoeken

Like ons @Facebook

  • Partner MarkT-DEsign
  • Partner Innobrands
  • Buro VH
  • Letters van Loes