+31 (0)6 205 394 60 info@doorswideopen.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Laatste nieuws

Al het laatste nieuws omtrent onze stichting

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 869 niet laden

8 uur overwerken voor het Goede Doel Doors Wide Open

  • vrijdag, 27 maart 2015 23:44

Delden – Bij het reclamebureau Buro VH in Delden sluiten ze vandaag de werkweek niet af met een vrijdagmiddagborrel, maar wordt er flink overgewerkt. Tot maar liefst 2.00 uur vannacht werkt een speciaal hiervoor samengesteld creatief team aan een aanvraag die door de Hof van Twentse Uitdaging is aangenomen. Het team neemt hiermee deel aan de internationale actie “8 Uur overwerken voor het Goede Doel”.

Het samengestelde team bestaat uit: Vincent Heemink (Buro VH), Roy Monteiro (Buro VH), Richard Wermelink (Innobrands), Jill van de Straat (studente communicatie), Loes Stadhouders (Letters van Loes), Mark Tuinte (MarkT-DEsign), Karen Breukers (Hof van Twentse Uitdaging) en aandrager van de opdracht Seine Braakman (Doors Wide Open). De samenstelling startte de avond met een goede maaltijd en kan van start met het brainstormen. Vervolgens zal ieder met zijn of haar talent een bijdrage leveren aan het opzetten van een concept en structuur, het plan ontwikkelen en om 2.00 uur vannacht het resultaat presenteren.

Het doel waaraan gewerkt wordt, is het verminderen van de stille armoede in Hof van Twente. Seine Braakman legt voorafgaand aan de brainstorm uit waar hij zich voor inzet en waar hij hulp kan gebruiken. In januari is Stichting Doors Wide Open, door onder meer Seine Braakman, opgericht. Mensen in Hof van Twente die leven in armoede, door welke reden dan ook, kunnen met hun problemen bij Doors Wide Open terecht. Ze kunnen een voedselpakket krijgen (oplossing voor korte termijn), er wordt aandacht gegeven aan de problemen, ze worden begeleid en gezamenlijk wordt er een vooruitstrevend en toekomstgericht plan gemaakt. De stichting wil wederzijds vertrouwen creëren en laagdrempelig zijn, zodat zij die de hulp hard nodig hebben, maar zich misschien schamen en geen hulp durven te vragen, ook aankloppen voor hulp.

Via de gemeente kwam Seine in contact met de Hof van Twentse Uitdaging, een onderneming die vraag en aanbod bij elkaar brengen. De creatievelingen die vanavond bij elkaar zitten, maken voor dit maatschappelijke doel een toegankelijke en uitnodigende site en bedenken acties die ter ondersteuning kunnen worden ingezet voor de stichting.

Niet alleen inwoners uit Hof van Twente nemen deel, maar in vele gemeenten in Nederland wordt er vandaag gehoor gegeven aan het initiatief. Tevens heeft het ook internationaal bekendheid gekregen en hebben in de afgelopen jaren onder meer New York, San Fransisco en Sydney het initiatief opgepikt. Wil je vanavond op de hoogte blijven van de voortgang en ontwikkelingen in het pand van VH in Delden, volg de actie dan op facebook.com/8uohofvantwente en twitter via @8uohofvantwente en @hofgids.

Hulp nodig?

Schaam u niet! Neem direct contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een 100% vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig met u te bespreken!

Klik voor voor ons contactformulier!

Nieuws

Zoeken

Like ons @Facebook

  • Partner MarkT-DEsign
  • Partner Innobrands
  • Buro VH
  • Letters van Loes