+31 (0)6 205 394 60 info@doorswideopen.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Laatste nieuws

Al het laatste nieuws omtrent onze stichting

Doors wide open opent winkel in Markelo.

  • dinsdag, 18 augustus 2015 08:07

Goed nieuws, m.i.v. Dinsdag 18 Augustus opent de Stichting Doors Wide Open een winkel in woondecoraties en cadeauartikelen in het centrum van Markelo als shop in shop voor in bloemen winkel Jasmijn.

Wij zijn blij dat Robin Vermaat van de Jasmijn ons de mogelijkheid heeft gegeven om ons te vestigen in Markelo, Robin wil zich 100 % gaan richten op de verkoop van Bloemen en Planten ook vond ze het belangrijk om sociaal maatschappelijk be...trokken te zijn en kon zich goed vinden in het werk van de stichting en wil op deze manier de stille armoede ook een hand toe reiken door Doors Wide open de ruimte aan te bieden.

Op dit moment ondersteund de stichting 12 gezinnen met een team van ongeveer 14 vrijwilligers en zat hiermee met de huidige inkomsten een beetje aan zijn grens met het aantal te helpen gezinnen maar kan door deze vestiging in Markelo waarschijnlijk zo’n 10 gezinnen meer helpen dan nu. De werkwijze van de stichting spreekt de mensen erg aan waardoor de drempel voor hulpvraag lager wordt en de mensen zich eerder melden voor hulp.

Hulp nodig?

Schaam u niet! Neem direct contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een 100% vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig met u te bespreken!

Klik voor voor ons contactformulier!

Nieuws

Zoeken

Like ons @Facebook

  • Partner MarkT-DEsign
  • Partner Innobrands
  • Buro VH
  • Letters van Loes