+31 (0)6 205 394 60 info@doorswideopen.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Laatste nieuws

Al het laatste nieuws omtrent onze stichting

Doors Wide Open start met inzamelpunt Levensmiddelen.

  • woensdag, 25 januari 2017 10:14

Houdbare levensmiddelen die niet gebruikt worden met minimaal

1 maand houdbaarheidsdatum kunnen vanaf 18 Januari het gehele jaar door gebracht worden bij het inzamelpunt in de winkel van Doors Wide Open aan de Grotestraat 103 in Goor.

De stichting krijgt nu al af en toe wat aangeboden, het gaat om artikelen die

misschien in je voorraadkast staan en niet gebruikt worden of gaan worden. Bij veel huishoudens is dit wel eens het geval en deze worden dan vaak later als ze over datum zijn alsnog weggegooid.

 

Doors Wide Open ondersteund ruim 30 gezinnen binnen de Hof van Twente die rond de armoede grens leven en wekelijks wordt er bij een aantal van die gezinnen ook een levensmiddelen pakket bezorgt.

De pakketten bestaan uit zoveel mogelijk gezonde artikelen en deze artikelen worden ingekocht bij de lokale winkels, dit blijven we ook doen maar een aanvulling is welkom. Ook drogisterij en schoonmaakartikelen zoals wasmiddelen zijn welkom.

 

De stichting betaald als beloning een kleine bijdrage van € 0.20 per item op artikelen die normaal meer dan een euro kosten in de winkel. Ook wordt er onder de deelnemers 1 x per maand een waardebon van € 25,00 verloot die besteed kan worden in de cadeau winkel van Doors Wide Open.

 

Zo werken we samen aan minder voedselverspilling en kunnen gelijke tijd onze naasten een steuntje in de rug geven.

 

Met vriendelijke groet,

Team Doors Wide Open

 

 

Hulp nodig?

Schaam u niet! Neem direct contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een 100% vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig met u te bespreken!

Klik voor voor ons contactformulier!

Nieuws

Zoeken

Like ons @Facebook

  • Partner MarkT-DEsign
  • Partner Innobrands
  • Buro VH
  • Letters van Loes