+31 (0)6 205 394 60 info@doorswideopen.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Over ons

Wie, wat, waar, waarom

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 869 niet laden

U kunt bij Doors Wide Open in vertrouwen uw verhaal kwijt. Samen zoeken we naar een oplossing voor uw problemen. Indien nodig kunnen we u direct van een voedselpakket of kleding voorzien.Doors Wide Open is bedoeld voor inwoners van de Hof van Twente die financiële problemen hebben, moeite hebben met zichzelf te voorzien van voedsel en kleding, en open staan voor aanvaarding van hulp.

Te veel gezinnen leven in Nederland tegen of onder de armoedegrens. Gelukkig bieden de verschillende maatschappelijke organisaties concrete hulp. Voor sommige mensen is de drempel om hulp te vragen te groot. Daarnaast is er nogal eens sprake van een wachtlijst of komt de hulpverlening traag op gang. Bij Doors Wide Open krijgt u directe, praktische hulp op een laagdrempelige manier. Wij bieden zowel aandacht en zorg als praktische hulp en advies. Mensen die hulp nodig hebben, kunnen zich eenvoudig daarvoor aanmelden. Onze deuren staan open voor iedereen.

Wanneer u onverhoopt in financiële problemen bent geraakt, en door eventuele schaamte of andere redenen geen sociaal vangnet heeft, kunt u zich aanmelden bij Doors Wide Open voor hulp.

Na deze aanmelding nodigen wij u binnen 24 uur uit voor een vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig te bespreken. Tijdens dit gesprek veranderen we problemen in uitdagingen. Doors Wide Open biedt een luisterend oor en geeft praktische handvatten.

Onder begeleiding van Doors Wide Open zet u zelf stappen voor een betere toekomst. 

In 2010 ging ik na een succesvolle carrière ineens failliet. Van de ene op de andere dag zag mijn leven er totaal anders uit. Ik werd met mijn gezin uit huis gezet. Gelukkig werd ik op tijd opgevangen en kon ik met hulp van anderen mijn leven weer langzaam opbouwen. De hulp die ik ontving in deze moeilijke periode heeft ervoor gezorgd dat ik nieuwe waarden en normen heb omarmd: zorg, aandacht en liefde.

Ik ben ondernemer in hart en nieren en denk in kansen. Zodra ik mijn leven op orde had, begon één idee steeds meer vorm te krijgen. Stille armoede is een verborgen probleem. Ik ben ervan overtuigd dat wij deze armoede door het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid kunnen verminderen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat stille armoede tijdig wordt aangepakt.

Uit deze gedachte is Doors Wide Open ontstaan. Een stichting die luistert, praktische ondersteuning biedt en mensen weer op weg helpt.

Seine Braakman

Bestuur

Daniël Kuipers, secretaris en coördinator hulpverlening. “Iedereen heeft recht op voedsel, kleding, zorg en aandacht. “

Marjolein de Vries, bestuurslid en hulpverlener. “Tijdig problemen aanpakken, voorkomt erger.”

Seine Braakman, voorzitter, dagelijkse leiding en hulpverlener. “Samen werken aan een betere toekomst.”

Bijgaand kort samengevat de huidige activiteiten van Stichting Doors Wide Open.

Hulp nodig?

Schaam u niet! Neem direct contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een 100% vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig met u te bespreken!

Klik voor voor ons contactformulier!

Nieuws

Like ons @Facebook

  • Partner MarkT-DEsign
  • Partner Innobrands
  • Buro VH
  • Letters van Loes