+31 (0)6 205 394 60 info@doorswideopen.nl
Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Over ons

Wie, wat, waar, waarom

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 869 niet laden

Achtergrond

In 2010 ging ik na een succesvolle carrière ineens failliet. Van de ene op de andere dag zag mijn leven er totaal anders uit. Ik werd met mijn gezin uit huis gezet. Gelukkig werd ik op tijd opgevangen en kon ik met hulp van anderen mijn leven weer langzaam opbouwen. De hulp die ik ontving in deze moeilijke periode heeft ervoor gezorgd dat ik nieuwe waarden en normen heb omarmd: zorg, aandacht en liefde.

Ik ben ondernemer in hart en nieren en denk in kansen. Zodra ik mijn leven op orde had, begon één idee steeds meer vorm te krijgen. Stille armoede is een verborgen probleem. Ik ben ervan overtuigd dat wij deze armoede door het vergroten van de maatschappelijke betrokkenheid kunnen verminderen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat stille armoede tijdig wordt aangepakt.

Uit deze gedachte is Doors Wide Open ontstaan. Een stichting die luistert, praktische ondersteuning biedt en mensen weer op weg helpt.

Seine Braakman

Hulp nodig?

Schaam u niet! Neem direct contact met ons op. Wij maken binnen 24 uur een afspraak met u voor een 100% vertrouwelijk gesprek om de situatie rustig met u te bespreken!

Klik voor voor ons contactformulier!

Nieuws

Like ons @Facebook

  • Partner MarkT-DEsign
  • Partner Innobrands
  • Buro VH
  • Letters van Loes